Mesajele manifestanţilor din Piaţa Universităţii - GALERIE FOTO

Oamenii care au protestat miercuri în Piaţa Universităţii, în cea de-a şasea zi a manifestaţiilor, au avut numeroase pancarte prin care si-au exprimat nemulţumirile faţă de Băsescu şi Guvernul Boc.

579 afișări
Imaginea articolului Mesajele manifestanţilor din Piaţa Universităţii - GALERIE FOTO

Mesajele manifestanţilor din Piaţa Universităţii (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

În cea de-a şasea zi de proteste au început să apară şi nemulţumirile clare, punctuale: "Asta nu e justiţie!" sau "Unde sunt banii noştri?". Ironiile de genul "Jandarmeria, apără-i chelia!" sau "Am adus vaporul, pleci?" scris pe o bucată de polistiren decupată în formă de vapor au luat locul scandărilor triviale din serile trecute.

Un bărbat care se afla în zona Palatului Şuţu a afişat un banner pe care scria "Legalizaţi marijuana". Mai mulţi oameni aflaţi în zonă s-au repezit spre el să îl ia la bătaie. Acesta a fost scos de forţele de ordine din mulţimea furioasă.

GALERIE FOTO


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici