Video Mesajul „La naiba, PSD” a fost scris pe insula formată pe Dunăre în dreptul oraşului Galaţi. Şapte persoane au participat la operaţiune

Mesajul „La naiba, PSD” a fost scris pe nisip, sâmbătă, pe insula formată pe Dunăre, în dreptul oraşului Galaţi, fiind vorba de un text care se întinde pe o lungime de 100 de metri, unde fiecare literă are 10 metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

56154 afișări

Gălăţenii care au trecut, sâmbătă, pe faleza Dunării au constatat că pe insula formată în mijlocul fluviului, în dreptul oraşului Galaţi, scrie cu litere uriaşe „La naiba, PSD”.

Mesajul poate fi văzut din avion, de pe vapoarele care trec pe fluviu, dar şi de pe cele două maluri, cel gălăţean şi cel tulcean.

Mesajul a fost realizat de şapte persoane care timp de câteva ore au săpat în nisipul din care este formată insula de pe Dunăre.

Textul se întinde pe o lungime de 100 de metri, iar fiecare literă are înălţimea de 10 metri.

La final, cei care au participat la realizarea mesajului au filmat insula cu o dronă, astfel încât imaginile să fie transferate şi postate pe Facebook.

Mesajul anti PSD va rămâne pe insula până când apa va acoperi literele de mari dimensiuni.

Mesaje anti-PSD au mai apărut într-un lan de grâu, pe un banner purtat la mare înălţime de un paraşutist, în galeriile de fotbal şi pe pe un deal din Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici