Mihai Chiţac, reîncarcerat la Jilava (Video)

Fostul general Mihai Chiţac s-a întors, duminică, în jurul orei 16.30, în Penitenciarul Jilava, cererea lui de prelungire a termenului de întrerupere a executării pedepsei, din motive medicale, urmând să fie luată în discuţie la Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti în 31 martie.

41 afișări
Imaginea articolului Mihai Chiţac, reîncarcerat la Jilava (Video)

Mihai Chiţac, reîncarcerat la Jilava

Reprezentantul biroului de presă al Penitenciarului Jilava, Denisa Necula, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Mihai Chiţac s-a prezentat, duminică, în jurul orei 16.30, la Penitenciarul Jilava, pentru a fi reîncarcerat, el având de executat o pedeapsă de 15 ani de închisoare.

Potrivit Denisei Necula, o comisie de medici va decide dacă Mihai Chiţac va mai fi dus la spitalul-penitenciar Jilava.

Mihai Chiţac a fost pus în libertate în 29 decembrie 2008, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de revascularizare miocardică, Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti întrerupându-i executarea pedepsei de 15 ani de închisoare pentru o perioadă de trei luni, respectiv până duminică, 29 martie.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici