Monica Anisie încurcă planurile directorilor de grădiniţe: „Nu se vor redeschide mâine"

  • Ministrul Educaţiei pune beţe în roate directorilor care sperau că de mâine vor primi înapoi copiii în grădiniţe
  • Unităţile de învăţământ preşcolar nu se vor redeschide până nu vor apărea normele care trebuie aplicate pentru respectarea distanţării sociale
  • În lipsa normelor de la Ministerul Educaţiei, directorii au aranjat grădiniţele după cum au considerat că este bine
8871 afișări
Imaginea articolului Monica Anisie încurcă planurile directorilor de grădiniţe: „Nu se vor redeschide mâine"

Monica Anisie

Dacă ţi-ai pregătit copilul să se ducă luni la grădiniţă, mai ţine-i ghiozdanul în cuier. Ministrul Educaţiei nu dă undă verde directorilor să îi primească înapoi pe copii, pentru că încă nu există normele de aplicare pentru distanţarea socială.
 
Imediat ce Guvernul a anunţat redeschiderea grădiniţelor, fiecare administrator a organizat sălile după propriile reguli. 
 
„Nu se vor redeschide mâine. Se vor redeschide atunci când vor exista norme. Eu îi sfătuiesc să ia toate măsurile de siguranţă şi să aştepte aceste norme de la Ministerul Sănătăţii”, a spus Monica Anisie, ministrul Educaţiei. 
 
Decizia pentru a redeschide grădiniţele de vară aparţine autorităţii publice locale.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici