Neatenţia face victime. O femeie a ajuns la spital după ce a fost atacată de doi câini Amstaff lăsaţi liberi

  • O femeie din Arad a ajuns la spital după ce care a fost atacată de doi câini din rasa Amstaff.
  • Atacul a avut loc în timp ce femeia îşi plimba propriii câini.
849 afișări
Imaginea articolului Neatenţia face victime. O femeie a ajuns la spital după ce a fost atacată de doi câini Amstaff lăsaţi liberi

Câinii au ieşit din curtea unei case şi au muşcat-o pe femeie de mână. Ea a încercat să-şi apere propriii câini, unul dintre aceştia fiind rănit. Un bărbat care locuieşte în zonă a anunţat incidentul la 112.

„Un vecin, alertat de strigătele femeii, a sunat imediat la 112 cerând ajutor. Totodată, proprietara celor doi câini agresivi a reuşit să-i imobilizeze şi să-i închidă înapoi în curte”, au anunţat jandarmii din Arad.

Femeia a ajuns la spital, iar unul dintre câinii săi a fost dus la o clinică veterinară.

„Echipajul de Jandarmerie sosit la faţa locului a identificat persoanele implicate în eveniment şi având în vedere că una dintre femei prezenta răni vizibile la nivelul braţului, a solicitat un echipaj de ambulanţă în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana vătămată a fost transportată la unitatea de primiri urgenţe. De asemenea, şi căţelul rănit în urma atacului a fost transportat la o clinică veterinară. Acesta prezenta numeroase răni la nivelul spatelui şi capului”, au precizat jandarmii.

Jandarmii au amendat-o pe proprietara celor doi câini agresivi şi au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Potrivit legii, stăpânii câinilor trebuie să se asigure că patrupedul lor nu atacă persoane şi pot răspunde penal dacă se produc agresiuni. De asemenea, câinii din categoria din care face parte şi rasa Amstaff au voie în spaţiile publice, însă doar cu botniţă şi lesă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici