O asistentă de la spitalul Sfântul Spiridon a murit imediat ce a ieşit de la serviciu/ A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă

O asistentă de 45 de ani a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi a murit după ce a ieşit din schimbul trei, în drum spre casă. Femeii i s-a făcut rău în autobuz. Colegul care era cu ea a cerut ajutor prin 112, însă medicul sosit la intervenţie a declarat decesul după minute în şir de resuscitare.

20769 afișări
Imaginea articolului O asistentă de la spitalul Sfântul Spiridon a murit imediat ce a ieşit de la serviciu/ A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă

O asistentă a spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi a murit imediat ce a ieşit de la serviciu

Femeia de 45 de ani, asistentă medicală la Clinica de Ortopedie a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, a murit sâmbătă, la scurt timp după ce a ieşit din schimbul trei.

Femeia era în autobuz, în drum spre casă, când în localitatea Tomeşti i s-a făcut rău. Un coleg de serviciu care era cu ea a solicitat ajutor prin 112.

„A făcut stop cardiorespirator, un coleg care era cu ea a apelat 11. Apelul a venit pentru convulsii, iniţial a fost trimis un echipaj cu asistent şi imediat după şi unul cu medic, a fost resuscitată, însă a fost declarat decesul”, a declarat Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon Iaşi.

Poliţiştii au început şi ei o anchetă.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, s-a dispus efecuarea necropisiei şi cercetările continuă", a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit unor surse, poliţiştii şi poliţiştii vor face o adresă către Inspetoratul Teritorial de Muncă, care ar urma să constate dacă accidentul a fost de muncă sau nu.

Taguri:
asistentă,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici