Video Oraşul din România în care oamenii pot merge cu un taxi Tesla. Tariful practicat este surprinzător

Un şofer din Târgu Mureş şi-a cumpărat un autoturism Tesla de aproape 40.000 de euro pe care l-a transformat în taxi. Preţul solicitat de el nu este mai mare decât cel practicat în oraş, respectiv doi lei pe kilometru.

2114 afișări

Un şofer în vârstă de 38 de ani din Târgu Mureş a decis să transforme maşina pe care a plătit aproape 40 de mii de euro îintr-un taxi. El a decis să nu mărească tariful, preferând să practice acelaşi preţ cu cel folosit de colegii săi - doi lei pe kilometru.

Ovidiu Sima lucrează ca taximetrist de mai bine de 10 ani, iar pentru el acesta este jobul perfect. Iubeşte să socializeze cu clienţii lui şi să îi lase fericiţi şi multumiţi la destinaţie.

“E cel mai bun loc de muncă. Îmi place să conduc, să interacţionez cu oamenii. (Ce zic oamenii, clienţii când văd cu ce veniţi să-i luaţi?) Ceva de genul: wow, Tesla! În viaţa mea nu am urcat într-o Tesla sau bravo! Maşina lucrează în regim normal ca orice maşină de taxi, are un tarif normal”, a declarat Ovidiu Sima.

El speră să-şi recupereze investiţia în maximum doi ani.

“Autonomia maşinii este undeva la 400 de km. O maşină normală consumă undeva la 30-35 de lei la suta de km, o maşină electrică undeva la 10-12 lei suta de km”, a mai spus Sima.

Clienţii ştiu în orice moment unde se afli şi cât mai durează cursa.

“Mi se pare foarte interesant şi am apreciat foarte mult ideea lui. În momentul când dai nişte bani,cel puţin eu aşa sunt, am aşteptări să fiu tratat regeşte. Mă simt confortabil acum, n-am nicio grijă”, a spus unul dintre clienţi, Ionuţ Gojman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
taxi,
tesla,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici