Pârtiile Clăbucet şi Clăbucet Sosire Predeal, deschise din acest weekend | VIDEO LIVE

Pârtiile Clăbucet şi Clăbucet Sosire Predeal sunt deschise, începând din acest weekend, pentru turiştii care au decis să îşi petreacă sărbătorile de iarnă la munte. Stratul de zăpadă atinge 30 de centimetri, iar pe una dintre pârtii sunt pregătite şi tunurile de zăpadă.

1466 afișări
Imaginea articolului Pârtiile Clăbucet şi Clăbucet Sosire Predeal, deschise din acest weekend | VIDEO LIVE

Pârtiile Clăbucet şi Clăbucet Sosire Predeal, deschise din acest weekend | VIDEO LIVE

Starea pârtiilor o puteţi urmări LIVE AICI

O vreme excelentă pentru schiat în aceste zile, în condiţiile în care meteorologii anunţă că va fi un Crăciun cu ninsoare la cote înalte.

Societatea Teleferic Prahova anunţă că pârtiile Clăbucet şi Clăbucet Sosire vor fi deschise din acest weekend. Stratul de zăpadă ajunge la 30 de cm, iar pe pârtia Clăbucet Sosire Predeal au fost introduse şi tunurile de zăpadă artificială.

Şi nu sunt singurele pârtii care îşi aşteaptă turiştii. Sunt funcţionale şi cele de la Valea Dorului, Scândurari şi Valea Soarelui.

Zeci de mii de turişti au decis să îşi petreacă sărbătorile de iarnă la munte, gradul de ocupare al hotelurilor şi pensiunilor fiind de peste 90%.

Potrivit meteorologilor, din a doua parte a nopţii de vineri spre sâmbătă până duminică noaptea, în zona montană, mai ales la altitudini mari, vor fi intervale de timp în care va ninge, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare cu viteze ce vor depăşi 70 - 80 de kilometri pe oră.

Pe crestele montane înalte, viteza vântului va atinge şi 90 de kilometri pe oră, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici