Patru pârtii din Sinaia au fost închise

Patru dintre pârtiile din staţiunea prahoveană Sinaia au fost închise, începând de vineri, din cauza riscului de producere a unor avalanşe, turiştii fiind informaţi asupra acestei decizii a autorităţilor prin afişe puse la instalaţiile de transport pe cablu.

13 afișări
Imaginea articolului Patru pârtii din Sinaia au fost închise

Patru pârtii din Sinaia au fost închise

Primăria oraşului Sinaia a anunţat, vineri, că pârtiile Carp, Papagal, Târle şi Drum de Vară sunt închise în perioada vineri 6 martie - sâmbătă 7 martie din cauza riscului crescut de producere a unor avalanşe în Masivul Bucegi. Turiştii sunt informaţi asupra acestei decizii a administratorilor pârtiilor prin anunţuri amplasate la mijloacele de transport pe cablu.

Autorităţile locale din Sinaia fac un apel către turiştii care vor să plece în drumeţii montane în această perioadă să se echipeze corespunzător şi să anunţe din timp Serviciul Salvamont dacă se confruntă cu probleme în cazul în care urcă pe munte.

Jandarmii montani au anunţat, în urmă cu două zile, că, având în vedere precipitaţiile şi încălzirea vremii pe mai toate traseele montane din Bucegi, există pericol însemnat de producere a unor avalanşe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici