Patru persoane, între care un copil, duse la spital cu arsuri, după ce a luat foc casa | VIDEO

Patru persoane, între care o fată de 15 ani, au fost duse, miercuri, la spital, după ce casa în care locuiau, în Ocna Dej, judeţul Cluj, a luat foc.

342 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, între care un copil, duse la spital cu arsuri, după ce a luat foc casa | VIDEO

Patru persoane, între care un copil, duse la spital cu arsuri, după ce a luat foc casa | VIDEO

Potrivit ISU Cluj, casa din Ocna Dej a luat foc în timp ce persoanele din imobil dormeau, acestea fiind scoase de localnici.

„Până la sosirea pompierilor, localnicii au reuşit să evacueze din casa aflată în flăcări, doi adulţi şi o fată de 15 ani, care suferiseră arsuri şi care, se pare că, dormeau în timpul care s-a produs incendiul”, transmit reprezentanţii ISU Cluj.

Cele trei persoane, conştiente şi cooperante, precum şi încă o femeie care a intrat în casă şi i-a găsit dormind pe cei trei, au primit îngrijiri medicale de la echipajele medicale sosite la faţa locului, apoi au fost duse la spital.

 

I
ISU Cluj arată că fata de 15 ani a suferit arsuri de gradul III la nivelul mâinilor şi picioarelor, un bărbat a suferit arsuri la nivelul capului, iar cele două femei au afecţiuni uşoare.
Casa, în suprafaţă de circa 40 de metri pătraţi, a ars aproape în totalitate, iar pompierii încearcă să limiteze proporţiile.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici