Poliţistul pedofil, trimis în judecată. Eugen Stan, acuzat că a agresat sexual 18 persoane

Eugen Stan, agentul acuzat de pedofilie, a fost trimis în judecată, procurorii acuzându-l că ar fi agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani, anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

606 afișări
Imaginea articolului Poliţistul pedofil, trimis în judecată. Eugen Stan, acuzat că a agresat sexual 18 persoane

Poliţistul pedofil, trimis în judecată. Eugen Stan, acuzat că a agresat sexual 18 persoane

"În perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, inculpatul Eugen Stan a agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani, în diferite locuri de pe raza municipiului Bucureşti. Modul de operare al inculpatului viza, în general, urmărirea victimelor în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite, sub constrângerea exercitată de inculpat, în scara imobilelor sau în liftul acestora", se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Astfel, pe 8 ianuarie 2018, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au început urmărirea penală faţă de Eugen Stan, pentru agresiune sexuală asupra a doi minori, de 5, respectiv de 9 ani, la data respectivă Stan fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne. Prin ordonanţa din 9 ianuarie 2018 a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dosarul a fost preluat de Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General.

Pe parcursul urmăririi penale, au fost preluate mai multe dosare de la parchete de pe lângă judecătoriile de sector din Bucureşti, acuzaţiile fiind, de asemenea, de agresiune sexuală, cauzele fiind reunite într-un nou dosar, care în final a fost reunit cu cel de la Parchetul General.

Procurorii au instituit sechestru pe bunuri mobile şi imobile ale lui Eugen Stan, iar dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici