Ponta: Agresarea lui Băsescu, gest reprobabil. Tipul de manifestare trebuie condamnat şi sancţionat

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că agresarea preşedintelui Traian Băsescu la Constanţa reprezitnă un gest reprobabil, el arătând că acest tip de manifestare trebuie condamnat şi sancţionat.

367 afișări
Imaginea articolului Ponta: Agresarea lui Băsescu, gest reprobabil. Tipul de manifestare trebuie condamnat şi sancţionat

Ponta: Agresarea lui Băsescu, gest reprobabil. Tipul de manifestare trebuie condamnat şi sancţionat (Imagine Justin Stavaru/Mediafax Foto)

"Dincolo de orice fel de pasiune şi de lucruri pe care le avem de reproşat, cred că incidentul de azi de la Constanţa în care a fost implicată o persoannă care l-a agresat pe preşedintele ţării, cred că este de condamnat, cred că este reprobabil şi cred că trebuie să trăim într-o societate în care oricât de tare antipatizăm pe cineva, ne purtăm totuşi civilizat", a spus Ponta.

Potrivit premierului, astfel de gesturi trebuie sancţionate.

"Deci, din pucntul meu de vedere - nu mă puteţi bănui că am vreo simpatie pentru domnul preşedinte - dar acest gen de manifestări trebuie să fie condamnate şi sancţionate", a adăugat premierul.

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea", bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP.

Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de şeful statului la bordul navei şcoală "Mircea". La coborârea de pe vas, şeful statului a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime.

Bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, în timp ce şeful statului s-a şters cu mâna pe faţă, apoi a continuat să vorbească cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa. După ce a stat de vorbă cu oamenii preţ de aproximativ două minute, preşedintele s-a urcat în maşină şi a plecat din port.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici