Prahova: Şofer mort după ce a intrat cu TIR-ul într-o farmacie

Şoferul unui TIR a murit, duminica seara, într-un accident petrecut pe DN 1B, în Valea Călugărească, judeţul Prahova, după ce a intrat cu vehiculul într-o farmacie şi a distrus o conductă de gaz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5488 afișări
Imaginea articolului Prahova: Şofer mort după ce a intrat cu TIR-ul într-o farmacie

Prahova: Şofer mort după ce a intrat cu TIR-ul într-o farmacie

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc în Valea Călugărească, pe un drum alunecos.

“Un TIR a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-o farmacie. Nu era nimeni în interior, farmacia era închisă”, arată sursa citată.

Autotrenul a avariat prima dată o conductă de gaz, apoi capul tractor s-a oprit în farmacie.

Pompierii solicitaţi la locul impactului, pentru a-l scoate pe şofer din cabină, unde rămăsese încarcerat, au predat victima paramedicilor, care au constatat că acesta era decedat.

TIR-ul nu era încărcat.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici