Prima ninsoare în sudul ţării. Şase localităţi din judeţul Olt fără energie electrică

Şase localităţi din judeţul Olt au rămas fără alimentare cu energie electrică, după ninsoarea şi vântul puternic care au afectat sudul ţării, În acest moment, se circulă în condiţii de iarnă în întreg judeţul.

2329 afișări
Imaginea articolului Prima ninsoare în sudul ţării. Şase localităţi din judeţul Olt fără energie electrică

Şase localităţi din judeţul Olt fără energie electrică, pe fondul ninsorilor

Luni la 8.30, mai erau 1.043 consumatori din localităţile Orlea, Gura Padinii, Grădinari, Teslui, Strejeşti şi Brebeni care nu beneficiau de curent electric.

Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, spune că echipe ale operatorului de energie electrică sunt în teren şi încearcă să rezolve problema.

"În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică a populaţiei, la ora 8.00, din datele transmise de operatorul care se ocupă cu distribuţie energiei electrice erau nelimentaţi peste 1000 de consumatori, din localităţile Orlea, În acest moment sunt 10 echipe ale operatorului în teren, care lucrează pentru remedierea defecţiunilor", a spus Băsăşteanu pentru MEDIAFAX.

Tot în judeţul Olt, pe fondul condiţiilor meteorogice nefavorabile, s-au produs mai multe accidente de circulaţie, cel mai grav dintre ele implicând 10 persoane care călătoreau cu microbuzul din localitatea Slatina spre Brebeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici