Primul caz de reapariţie a virusului COVID-19, în JUDEŢUL cu zero raportări în ultimele două săptămâni. Pacientul este internat în spital

  • Primul caz de infectare cu virusul COVID-19, înregistrat în ultimele două săptămâni, la Brăila, a fost confirmat vineri.
  • Este vorba despre un bărbat care lucrează la CFR.
  • Pacientul a fost internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Brăila.
58190 afișări
Imaginea articolului Primul caz de reapariţie a virusului COVID-19, în JUDEŢUL cu zero raportări în ultimele două săptămâni. Pacientul este internat în spital

Primul caz de reapariţie a virusului COVID-19, în JUDEŢUL cu zero raportări în ultimele două săptămâni. Pacientul este internat în spital

Angajatul companiei feroviare s-a simţit rău şi s-a prezentat la spitalul din Făurei. După ce au venit rezultatele testului, bărbatul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Brăila. El este primul pacient infectat cu COVID, din ultimele două săptămâni, al Secţiei de Boli Infecţioase.

„Avem un pacient în spital, primeşte tratament. Este singurul pacient pe care îl avem în momentul de faţă”, i-a declarat corespondentului MEDIAFAX, directorul Spitalului Judeţean Brăila, Delia Râşnoveanu.

Judeţul Brăila a fost primul din ţară care săptămâna trecută a raportat zero cazuri de infectare cu COVID-19. De la începutul epidemiei în Brăila nu au fost raportate decât 23 de cazuri, în statistică fiind inclus şi angajatul CFR internat în spital. În judeţ nu au fost înregistrate decese provocat de virus, toţi pacienţii fiind declaraţi vindecaţi.

„Vă spun secretul nostru: instituţiile de forţă au convenit să fie intolerante, regulile au fost respectate, astfel încât nu a fost pusă presiune pe sistemul medical. Medicii au făcut faţă cu brio (...) Asta datorită măsurilor administrative. Iar faptul că toţi pacienţii s-au vindecat înseamnă că medicii şi-au făcut treaba”, a explicat prefectul judeţului Brăila, Cătălin Boboc.

Judeţul Brăila are aproape 400.000 de locuitori, cei mai mulţi fiind în oraşul de pe malul Dunării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici