Protest spontan al salariaţilor din aparatul de lucru al guvernului

  • Mai mulţi salariaţi din aparatul de lucru al guvernului au declanşat, luni, un protest spontan.
  • Ei spun că sunt discriminaţi din punct de vedere al salarizării în raport cu alte categorii din sectorul „Administraţie Publică”.
275 afișări
Imaginea articolului Protest spontan al salariaţilor din aparatul de lucru al guvernului

Protest spontan al salariaţilor din aparatul de lucru al guvernului

„Având în vedere numeroasele întâlniri cu reprezentanţii Guvernului României pentru soluţionarea revendicărilor salariaţilor, faptul că, în continuare, angajaţii din aparatul de lucru al Guvernului sunt disriminaţi din punctul de vedere al salarizării în raport cu alte categorii de angajaţi din sectorul Administraţie Publică, luând în considerare ultima întâlnire desfăşurată azi (luni - n.r.), în cadrul căreia partea guvernamentală a refuzat să corecteze această nedreptate, angajaţii au declanşat şi participă la un protest spontan”, transmite preşedintele Sindicatului din Aparatul de Lucru al Guvernului, Bogdan Şchiop.

Prostestul a început la ora 16.00.

Unul dintre protestatari avea o pancartă pe care scrie „Noi nu avem salarii nesimţite”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici