Românii au primit mesaj pe telefon prin serviciul Ro-Alert despre noile reguli valabile din 15 mai

  • Românii au primit un mesaj pe telefon de la IGSU cu prevederile în vigoare
  • Purtatul obligatoriu al măştii este cea mai importantă dintre ele
  • Posesorii de iPhone trebuie să bifeze manual că pot primi alerte pentru a primi acest mesaj
685 afișări
Imaginea articolului Românii au primit mesaj pe telefon prin serviciul Ro-Alert despre noile reguli valabile din 15 mai

Românii au primit mesaj pe telefon prin serviciul Ro-Alert despre noile reguli valabile din 15 mai

IGSU a transmis astăzi un mesaj către cetăţeni prin serviciul Ro-Alert, privind noile măsuri ce intră în vigoare de astăzi în contextul pandemiei de COVID-19.

Iată ce transmite IGSU:

”STAREA DE ALERTĂ a fost instituită începând de astăzi în România. PERICOLUL infectării cu noul conoronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! RESPECTAŢI cu stricteţe măsurile sanitare de protecţie! PURTAŢI MASCĂ, acoperind nasul şi gura, în spaţiile închise sau aglomerate. PĂSTRAŢI DISTANŢA de 1,5 m faţă de alte persoane şi EVITAŢI contactul direct. NU ATINGEŢI suprafeţe pe care au pus mâna şi alte persoane. SPALAŢI-VĂ regulat mâinile cu apă şi săpun. NU VĂ ATINGEŢI ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. PRECAUŢIA este extrem de importantă în această perioadă! IGSU”.

Starea de alertă prevede relaxarea unora dintre măsurile care îngrădeau libertatea de mişcare. Astfel, cetăţenii pot ieşi liniştiţi la plimbare sau pentru orice altă activitate chiar şi mai departe de proximitatea locuinţei.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici