Românii se înghesuie la Paştele all inclusive bulgăresc

Tarife accesibile, mai multe curse charter şi promovarea destinaţiilor atipice pentru această perioadă a anului sunt principalele „cârlige“ ale strategiilor prin care agenţiile de turism încearcă să-şi crească încasările profitând de minivacanţa de Paşte.

70 afișări
Imaginea articolului Românii se înghesuie la Paştele all inclusive bulgăresc

Românii se înghesuie la Paştele all inclusive bulgăresc

Peste 10.000 de turişti români sunt aşteptaţi să-şi petreacă sărbătorile pascale în afara ţării, potrivit reprezentanţilor turoperatorilor. Fie că aleg variantele de transport cu avionul, fie că optează pentru călătoria cu autoturismul personal, cei mai mulţi nu se vor îndepărta prea mult de casă, urmând să aleagă Bulgaria sau Grecia.

Citeşte mai multe despre ofertele de Paşte pe www.capital.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici