Şase câini găsiţi împuşcaţi, pe marginea unui câmp din Suceava. IMAGINI cu puternic impact emoţional

Şase câini au fost găsiţi împuşcaţi, între localităţile Solca şi Arbore în judeţul Suceava. Situaţia a fost semnalată de localnici. Potrivit acestora, în zonă a avut loc o partidă de vânătoare.

1216 afișări
Imaginea articolului Şase câini găsiţi împuşcaţi, pe marginea unui câmp din Suceava. IMAGINI cu puternic impact emoţional

Sursa FOTO: Captură Facebook

Câinii au fost găsiţi în cursul serii de miercuri, de către localnici. Aceştia au anunţat Poliţia, dar şi un ONG care se ocupă de salvarea animalelor.

Atât poliţistii, cât şi reprezentanţii ONG-ului au ajuns în zonă pentru a vedea ce s-a întâmplat şi pentru a lua probe.

Fiecare dintre patrupede avea mai multe plăgi împuşcate.

Potrivit imaginilor publicate de ONG, localnicii din zonă spun că în urmă cu o zi a avut loc o partidă de vânătoare şi că atunci ar fi fost omorâte animalele.

Poliţia face verificările în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici