Sean Penn cere boicotarea Premiilor Oscar, dacă Volodimir Zelenski nu va fi lăsat să vorbească

Dacă preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, nu va fi invitat la Premiile Oscar sau nu i se permite să vorbească, „sper că va avea loc un boicot şi o abandonare a ceremoniei”, susţine actorul şi regizorul Sean Penn, într-un interviu pentru CNN.

2671 afișări
Imaginea articolului Sean Penn cere boicotarea Premiilor Oscar, dacă Volodimir Zelenski nu va fi lăsat să vorbească

Sean Penn cere boicotarea Premiilor Oscar, dacă Volodimir Zelenski nu va fi lăsat să vorbească

Câştigător a două statuete în cursul carierei sale, a experimentat direct consecinţele conflictului din Ucraina.

În momentul izbucnirii conflictului, Penn se afla de fapt în ţară, pentru a filma un documentar, iar pentru a pentru a se salva a trebuit să meargă până la graniţa cu Polonia.

Nu se ştie încă dacă şeful Ucrainei va fi prezent în legătură virtuală la ceremonia de decernare a Oscarurilor, programată în această noapte, începând cu ora 3.00, ora României.

Negocierile pentru prezenţa sa, potrivit zvonurilor, sunt însă în desfăşurare.

AICI, totul despre favoriţii la câştigarea Premiilor Oscar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici