Serghei Şoigu anunţă un număr impresionant de morţi în tabăra duşmanilor ucraineni

Potrivit ministrul rus al Apărării, Kievul ar fi pierdut aproape 500.000 de soldaţi în război.

3926 afișări
Imaginea articolului Serghei Şoigu anunţă un număr impresionant de morţi în tabăra duşmanilor ucraineni

Serghei Şoigu anunţă un număr impresionant de morţi în tabăra duşmanilor ucraineni

Forţele armate ucrainene au pierdut aproape jumătate de milion de soldaţi de la începutul războiului. Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a declarat acest lucru în cadrul unei întâlniri. Kievul „nu şi-a îndeplinit obiectivele în contraofensiva pregătită de instructorii NATO”, a adăugat ministrul lui Putin.

Din tabăra invadatorilor a mai răsărit o ştire. Ceremonia de învestire a lui Vladimir Putin pentru al cincilea mandat de preşedinte al Rusiei va avea loc pe 7 mai, a declarat Andrei Klişas, ​​preşedintele Comisiei pentru Afaceri Constituţionale a Consiliului Federaţiei, camera superioară a Parlamentului.

La alegerile din 15-17 martie, Putin a câştigat un nou mandat de şase ani.

Peste două zile după ceremonia de învestire a lui Putin, Rusia iese în stradă. Moscova a anunţat că va limita pe 9 mai sărbătorile pentru victoria sovietică împotriva Germaniei naziste, pentru al doilea an consecutiv, din motive de securitate legate de conflictul din Ucraina şi recentul atac din apropierea Moscovei.

Procesiunile „Regimentului Nemuritor”, în care mii de ruşi mărşăluiesc în toată ţara purtând portrete ale celor dragi care au participat la al Doilea Război Mondial, au fost anulate, a declarat un oficial rus.

Un prieten al lui Putin are probleme de sănătate. Liderul cecen Ramzan Kadîrov suferă de o boală gravă a pancreasului, iar Kremlinul îşi caută succesorul. Este ceea ce a dezvăluit Novaya Gazeta Europe.

Totuşi, pe reţelele de socializare a apărut un videoclip cu antrenamentul lui Kadîrov, 47 de ani, pentru a infirma zvonurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici