Străzile din Alba Iulia, INUNDATE după o furtună cu ploaie torenţială şi grindină. Până unde ajunge apa | FOTO

Străzile din zona de jos a oraşului Alba Iulia s-au umplut de apă şi traficul rutier a fost bulversat, marţi după-amiază, din cauza canalizării care nu a făcut faţă unei furtuni puternice, cu ploaie torenţială şi grindină.

1123 afișări
Imaginea articolului Străzile din Alba Iulia, INUNDATE după o furtună cu ploaie torenţială şi grindină. Până unde ajunge apa | FOTO

Străzile din Alba Iulia, INUNDATE după o furtună cu ploaie torenţială şi grindină. Până unde ajunge apa | FOTO

Zona din apropierea gării Alba Iulia a fost inundată, marţi, în urma unei ploi torenţiale, după ce sistemul de canalizare s-a blocat, iar câteva guri de canal s-au transformat în fântâni arteziene.

Apa acumulată pe drum a ajuns până la farurile maşinilor, iar circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate.

Judeţul Alba se află, marţi, sub atenţionare meteorologică cu cod galben, până la ora 18.00. Sunt prognozate precipitaţii abundente, descărcări electrice, vânt şi grindină de mici dimensiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici