Traficul pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, reluat - VIDEO

Circulaţia rutieră pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, a fost reluată, duminică, restricţia fiind ridicată după ce traficul a scăzut în intensitate, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

65 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, reluat - VIDEO

Traficul pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, reluat (Imagine: Mediafax Foto)

Conform Centrului Infotrafic, măsura de deviere a traficului rutier de pe DN1 pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti a fost ridicată începând cu ora 15.45, după aproximativ trei ore.

Circulaţia rutieră pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, fusese restricţionată, duminică, începând cu ora 12.30, fiind deviată pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, pentru evitarea ambuteiajelor în zona staţiunilor montane.

Drumul naţional 1 era aglomerat, duminică dimineaţă, pe sensul de coborâre dinspre munte, în dreptul staţiunilor prahovene Azuga şi Buşteni, sute de turişti care şi-au petrecut minivacanţa de 1 Mai îndreptându-se către Ploieşti şi Bucureşti.

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, începând cu ora 11.00, DN 1 era aglomerat, în dreptul staţiunilor Azuga şi Buşteni, pe sensul de coborâre dinspre munte.

Sute de turişti care şi-au petrecut minivacanţa de 1 Mai la munte se îndreaptau spre Ploieşti şi Bucureşti, astfel încât în Azuga şi Buşteni, pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, circulaţia rutieră se desfăşoara în coloană, cu viteză de cel mult 50 de kilometri la oră, însă nu s-au înregistrat blocaje în trafic.

Şeful Poliţiei Rutiere Prahova, comisarul Costin Tătuc, a declarat pentru MEDIAFAX că pe DN 1, între Azuga şi Potigrafu, acţionează 14 echipaje ale Poliţiei Rutiere şi patru echipaje radar, la care se adaugă radarele fixe ale sistemului de monitorizare a traficului rutier.

Poliţia rutieră recomandă şoferilor care se îndreaptă dinspre Braşov către Bucureşti sau Târgovişte două rute alternative, respectiv DN 1A pe ruta Braşov - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti şi DN 71, pe ruta Sinaia - Moreni - Târgovişte.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici