Traficul pe DN1 va fi întrerupt o oră în noaptea de joi spre vineri la Sinaia

Traficul rutier pe drumul naţional 1 va fi întrerupt timp de o oră, în noaptea de joi spre vineri, la intrarea în staţiunea prahoveană Sinaia, pentru a putea fi făcute lucrări la o pasarelă pietonală.

21 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN1 va fi întrerupt o oră în noaptea de joi spre vineri la Sinaia

Traficul pe DN1 va fi întrerupt o oră în noaptea de joi spre vineri la Sinaia (Imagine: Adrian Pogingeanu/Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în noaptea de joi spre vineri, în judeţul Prahova, traficul rutier va fi întrerupt pe DN1, la kilometrul 121+100, la intrarea în Sinaia dinspre Ploieşti, în zona uzinei "Mefin", între orele 2.00 şi 3.00, în vederea executării unor lucrări la o pasarelă pietonală.

Sursa citată le recomandă conducătorilor auto să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră aflaţi în zonă şi, eventual, să aleagă ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici