Tribunalul Bucureşti a decis: A fost prelungit arestul preventiv pentru Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, marţi, cererea procurorilor de prelungire a arestului preventiv pentru Gheorghe Dincă, ceea ce înseamnă că suspectul crimelor din Caracal va petrece încă 30 de zile după gratii.

590 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Bucureşti a decis: A fost prelungit arestul preventiv pentru Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal

Tribunalul Bucureşti a decis: A fost prelungit arestul preventiv pentru Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal

Gheorghe Dincă va petrece încă 30 de zile în arest preventiv după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor DIICOT de prelungire a acestei măsuri.

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală pe numele lui Gheorghe Dincă cu infracţiunea de profanare de cadavre, faptă de care bărbatul nu fusese iniţial acuzat de anchetatori, a anunţat avocatul Claudiu Lascoschi săptămâna trecută.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici