Video GALERIE FOTO Ultimele pregătiri la gara din Timişoara, înaintea plecării trenului cu îngrijitoare pentru Austria

  • Măsuri speciale pentru transportul special al muncitorilor sezonieri în Austria
  • În Gara de Nord din Timişoara, jandarmii pregătesc culoarele prin care vor trece lucrătorii sezonieri
  • În această dimineaţă a sosit în gară trenul austriacilor, care aparţine companiei de călători OBB
1521 afișări

Pregătirile pentru plecarea primului tren special spre Austria se află în plină desfăşurare. În Gara de Nord din Timişoara, jandarmii au activat măsurile de securitate şi culoarele prin care vor trece lucrătorii sezonieri care urmează să se îmbarce pentru cursa specială spre Viena.

În această dimineaţă a sosit în gară şi trenul austriacilor care aparţine companiei de călători OBB. Acesta a fost tras pe o linie auxiliară, pentru lucrări de curăţenie şi mentenanţă.

Trenul are zece vagoane cuşetă, cu o capacitate de 350 de locuri. Vagoanele nu vor fi însă pline, doar 80 de persoane vor pleca în primul transport. Este vorba în special de femei, care merg să îngrijească bătrâni în Austria.

Garnitură va pleca din Timişoara în această seară la ora 21:14.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici