Un bărbat a fost confundat cu un mistreţ şi împuşcat de braconieri (Video)

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Timiş a ajuns, în noaptea de marţi spre miercuri, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost împuşcat în ambele picioare, victima afirmând că a fost confundat de braconieri cu un porc mistreţ.

107 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost confundat cu un mistreţ şi împuşcat de braconieri (Video)

Un bărbat a fost confundat cu un mistreţ şi împuşcat de braconieri

Bărbatul de 33 de ani din localitatea Cliciova a mers să îi ţină de urât tatălui său, care păzea lanurile de porumb de porcii mistreţi. Potrivit victimei, zona este cunoscută pentru braconajul la mistreţi.

La un moment dat, bărbatul a văzut lumina unei lanterne, a crezut că este tatăl său şi a mers în acea direcţie.

"Am mers câţiva metri, am văzut o lanternă, am zis că-i tata şi deoadată, am auzit o pocnitură şi m-a împuşcat. Am simţit că piciorul drept mă lasă, am căzut şi am strigat: nu mai trageţi! Cred că erau la vânătoare de mistreţi, că altfel...", a declarat victima, Ionel Petrescu.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean din Timişoara, cu plăgi la ambele picioare. Rana cea mai gravă este la piciorul drept, iar medicii se străduiesc să îi salveze pacientului piciorul.

"Are o plagă împuşcată la nivelul gambei drepte, traxfixiantă cu fractură de tibie şi peroneu şi afectare vasculară, cu probleme majore la acest nivel, şi o plagă la piciorul stâng", a afirmat medicul Ioan Marius Ile, de la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Poliţia a început o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici