Un copil de 11 ani, în comă după ce a căzut de la etajul 8

Un copil de 11 ani din Bucureşti este în comă după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din zona Obor. Copilul se află internat la Spitalul Floreasca, unde medicii îi efectuează mai multe investigaţii, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii unităţii sanitare.

717 afișări
Imaginea articolului Un copil de 11 ani, în comă după ce a căzut de la etajul 8

Un copil din Bucureşti, în stare foarte gravă după ce a căzut de la etajul 8

Potrivit unor surse din Poliţie, la 112 s-a primit, la ora 18.10, un apel referitor la o "precipitare domestică" într-un apartament al unui bloc din zona Obor, în urma căreia un copil ar fi căzut de la etaj.

Un echipaj SMURD sosit de urgenţă la faţa locului a găsit copilul în stare foarte gravă, dar prezentând activitate cardiacă.

El a fost transportat la Spitalul Floreasca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici