Un jandarm de la Gruparea Mobilă Craiova, diagnosticat cu COVID-19. Întreg detaşamentul din care face parte a fost retras din misiuni

  • Jandarmul este internat în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova
  • Socrii jandarmului au şi ei COVID-19
  • 17 jandarmi, contacţi direcţi, au fost izolaţi la domiciliu şi aşteaptă rezultatul testului
1469 afișări
Imaginea articolului Un jandarm de la Gruparea Mobilă Craiova, diagnosticat cu COVID-19. Întreg detaşamentul din care face parte a fost retras din misiuni

Un jandarm de la Gruparea Mobilă Craiova, diagnosticat cu COVID-19. Întreg detaşamentul din care face parte a fost retras din misiuni

Un jandarm de la Gruparea Mobilă Craiova a fost diagnosticat cu COVID-19. Aproximativ 70 de jandarmi din detaşamentul din care bărbatul face parte au fost retraşi din misiuni.
 
Potrivit autorităţilor din Dolj, jandarmul şi socrii săi au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi sunt internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova. Epidemiologii au prelevat probe şi de la soţia şi copilul jandarmului, dar şi de la alţi 17 colegi de serviciu de-ai bărbatului. Deocamdată, în cazul contacţilor direcţi, rezultatele testelor nu au venit.
 
Întreg detaşamentul din care jandarmul face parte a fost retras din misiuni.
 
“ Persoana în cauză a sunat, joi seara, 23 aprilie a.c., la 112 şi a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Craiova, împreună cu alte două persoane, membre ale familiei, unde au fost internate cu simptome şi testate pentru depistarea virsului SARS-COV2, acestea fiind pozitive. Imediat, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au demarat ancheta epidemiologică, iar la nivelul unităţii în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus c măsura izolării la domiciliu a unui număr de 17 persoane – contacţi direcţi – iar restul Detaşamentului din care face parte a fost retras din planificarea executării misiunilor până la finalizarea anchetei epidemiologice.”, anunţă reprezentanţii Prefecturii Dolj.
 
Potrivit unor surse locale, jandarmul colegii  săi s-au întors săptămâna trecută dintr-o misiune, de mai multe zile , în judeţul Gorj. Aceştia s-ar fi plâns că acolo au fost cazaţi în condiţii improprii, fără căldură în camere şi fără apă caldă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici