Un poliţist care circula haotic în Mangalia, oprit de colegi: a refuzat orice testare şi i s-a întocmit dosar penal

  • Un poliţist care circula haotic prin Mangalia a fost oprit de colegii săi, însă a refuzat testarea pentru alcool şi droguri atât la faţa locului, cât şi la spital.
  • Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.
389 afișări
Imaginea articolului Un poliţist care circula haotic în Mangalia, oprit de colegi: a refuzat orice testare şi i s-a întocmit dosar penal

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia-Biroul Siguranţă Rutieră Mangalia au fost sesizaţi marţi seara prin apel la 112 că un autoturism circulă imprudent prin oraş.

Poliţiştii au identificat autoturismul în trafic, stabilind că este condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Şoferul, care este cadru al IPJ Constanţa, a refuzat testarea pentru alcool şi droguri. Ulterior, acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde a refuzat prelevarea acestora.

În acest caz, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Poliţistul din cadrul IPJ Constanţa nu se afla în timpul serviciului. La nivelul instituţiei se fac verificări prin Biroul Control Intern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţist,
refuz,
testare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici