Un şobolan a fost filmat plimbându-se pe peretele unei cofetării din Târgu-Jiu. VIDEO

Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj fac verificări, duminică, într-o cofetărie din Târgu-Jiu, după ce un şobolan a fost filmat plimbându-se pe pereţii localului, în timp ce în interior erau mai mulţi clienţi.

1750 afișări
Imaginea articolului Un şobolan a fost filmat plimbându-se pe peretele unei cofetării din Târgu-Jiu. VIDEO

Un şobolan a fost filmat plimbându-se pe peretele unei cofetării din Târgu-Jiu

Pe imaginile care au apărut, sâmbătă, pe Youtube şi Facebook se observă un şobolan care se plimbă nestingherit pe peretele unei cofetării din Târgu-Jiu, aflată la parterul unui bloc din centrul oraşului.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor ( DSVSA) Gorj, imaginile au fost surprinse vineri.

„Colegii au fost în control duminică dimineaţă. I-am trimis acolo. Imaginile sunt de acum două zile. S-a confirmat. Colegii aplică o sancţiune conform legii, agentul economic nu a prezentat toate documentele. Are obligaţia să facă în cel mai scurt timp deratizarea. Mâine dimineaţă (luni – n.r.) este aşteptat la sediul instituţiei, să prezinte contractul cu DDD-ul, adică deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie, că nu a fost contabilul firmei să le prezinte colegilor. Valoarea sancţiunii va fi stabilită luni dimineaţă, când o să avem o celulă de criză în situaţii de genul acesta, ca să luăm măsuri să nu se mai întâmple", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ion Iliuţă, şeful Serviciului Control Siguranţa Alimentelor, din cadrul DSVSA Gorj.

Proprietarul cofetăriei nu a putut fi contactat pentru a comenta imaginile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici