Violenţe în complexul Europa, în urma unei noi razii a poliţiei

O nouă razie pentru verificarea documentelor fiscale ale comercianţilor care îşi desfăşoară activitatea în zona complexului Europa din Capitală are loc, miercuri, acţiunea soldându-se cu violenţe, după ce comercianţii nemulţumiţi au început să arunce cu diverse obiecte în forţele de ordine.

95 afișări
Imaginea articolului Violenţe în complexul Europa, în urma unei noi razii a poliţiei

Violenţe în complexul Europa, în urma unei noi razii a poliţiei (Imagine din arhivă; Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Reprezentanţi ai ANAF, ai Gărzii Financiare şi ai autorităţii vamale s-au deplasat, miercuri, în zona complexului comercial Europa, pentru a verifica şi inventaria standurile care fuseseră sigilate la controalele anterioare, care au avut loc săptămâna trecută.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, Florin Hulea, a declarat pentru MEDIAFAX, că la faţa locului s-au adunat aproximativ 70 - 80 de persoane care au început să arunce cu scaune, bucăţi de lemn şi cu alte obiecte asupra jandarmilor care însoţeau reprezentanţii instituţiilor de control fiscale.

În aceste condiţii, s-a decis suplimentarea numărului de luptători de la Brigada Specială de Intervenţie, astfel că celor 40 prezenţi în zonă li se vor alătura tot atâţia, a spus Hulea.

La ora transmiterii acestei ştiri, jandarmii au reuşit să calmeze comercianţii nemulţumiţi, iar controlul continuă.

Acţiunea de miercuri este a treia de acest gen din ultimele zece zile, alte două având loc săptămâna trecută.

Razia este organizată pe linia infracţionalităţii fiscale şi a evaziunii fiscale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici