Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii februarie, informează ANM.

308 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit  PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10...-8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 6 grade în Dealurile Banatului. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în nord-vestul teritoriului, iar noaptea în sud-vest, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, iar în zonele montane aferente precipitaţii mixte ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar local şi temporar şi în regiunile vestice şi cele de sud-est. În special în zonele joase de relief din sud şi est dimineaţa şi noaptea pe spaţii mici va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi frumoasă şi se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă de -2...0 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

 

 

VINERI

ÎN ŢARĂ 

Valorile termice vor continua să crească şi se vor situa cu mult peste mediile climatologice ale perioadei, cu maxime între 6 şi 15 grade şi minime în general între 0 şi 9 grade. Cerul se va înnora în cea mai mare parte a ţării. Pe parcursul zilei va ploua slab pe spaţii mici în regiunile sud-vestice, apoi ploile se vor extinde cuprinzând jumătatea de vest şi vor deveni moderate cantitativ. În zona montana vor fi precipitaţii mixte, iar la altitudini mari, mai ales noaptea, va ninge. Vântul va avea intensificări la munte şi în regiunile vestice, dar pe arii restrânse şi la cote mai reduse şi în sud-estul teritoriului. Dimineaţa izolat vor fi condiţii de ceaţă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici