Zeci de firme de panificaţie din Bucureşti, controlate de poliţişti de la investigarea fraudelor. DOSARE PENALE pentru evaziune şi amenzi

Patruzeci de firme de panificaţie din Capitală au fost verificate, joi dimineaţă, de poliţiştii de la investigarea fraudelor, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei. Poliţiştii au dat amenzi contravenţionale şi au întocmit 16 dosare penale.

621 afișări
Imaginea articolului Zeci de firme de panificaţie din Bucureşti, controlate de poliţişti de la investigarea fraudelor. DOSARE PENALE pentru evaziune şi amenzi

Controale la zeci de firme de panificaţie din Bucureşti (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Poliţiştii bucureşteni au întocmit 16 dosare penale, în care sunt cercetate 17 fapte de evaziune fiscală, în urma controalelor la 40 de firme de panificaţie, fiind date totodată 17 amenzi contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 180.000 lei, informează Poliţia Capitalei.

"În această dimineaţă, 8 mai a.c., poliţiştii Capitalei au controlat 40 de societăţi comerciale, ce au ca obiect principal de activitate producerea şi comercializarea produselor de panificaţie, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură economică", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, anchetatorii au verificat dacă reprezentanţii societăţilor au trecut în evidenţele contabile achiziţiile de făină şi drojdie şi pâinile vândute.

Poliţiştii au întocmit 16 dosare penale, în care sunt cercetate 17 infracţiuni de evaziune fiscală, şi au dat 17 amenzi contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 180.000 lei.

Totodată, au fost confiscate cinci tone de făină, 100 de kilograme de drojdie şi 1.200 de franzele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici