Alexa: O persoană mi-a oferit bani pentru a nu evolua corect în meciul cu Dinamo Zagreb

Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, joi, că o persoană, căreia nu a dorit să-i dea numele, i-a propus o sumă de bani pentru a nu-şi apăra corect şansele în partida cu Dinamo Zagreb, din etapa a doua a Ligii Europa.

22 afișări
Imaginea articolului Alexa: O persoană mi-a oferit bani pentru a nu evolua corect în meciul cu Dinamo Zagreb

Alexa: O persoană mi-a oferit bani pentru a nu evolua corect în meciul cu Dinamo Zagreb

"A fost o problemă internă. Eu dacă aş folosi un nume acum, nu am nicio dovadă. Cu o săptămână înaintea meciului cu Zagreb a venit cineva la mine, un român, şi mi-a oferit o sumă de bani, dar am rezolvat imediat problema cu domnul Iancu (n.r. - preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu). Sincer, m-am simţit foarte jignit şi am o mare repulsie. Probabil că dacă se va afla, ruşinea pentru această persoană va fi foarte mare. O cunosc pe această persoană, dar ne salutam doar", a spus Alexa, la GspTV.

Dan Alexa a afirmat că a fost şocat de propunerea primită: "Pentru mine a fost un şoc, am fost şi nervos şi l-am sunat şi pe domnul Iancu, iar dânsul a decis să se meargă aşa. Aş fi preferat să nu se afle, dar poate e mai bine că s-a aflat. Am discutat cu domnul Chivorchian (n.r. - preşedintele Consiliului Director al clubului FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian), dânsul a discutat cu Sabău (n.r. - antrenorul Ioan Ovidiu Sabău) şi au căzut de acord să nu vorbim cu nimeni".

Potrivit Fanatik, fostul arbitru Sorin Altmayer i-ar fi oferit unui jucător al echipei FC Timişoara suma de 500.000 de euro pentru a nu-şi apăra corect şansele la partida cu Dinamo Zagreb, scor 0-3, în etapa a doua a grupei a Ligii Europa. Conform sursei citate, Almayer ar fi fost reprezentantul "mafiei pariurilor".

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Altmayer nu a putut fi contactat.

FC Timişoara a pierdut, în 1 octombrie, scor 0-3, partida disputată, pe teren propriu, cu Dinamo Zagreb, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici