Balaci: Am semnat un precontract cu o formaţie din Kuweit

Managerul general al clubului Universitatea Craiova, Ilie Balaci, a declarat, miercuri, că a semnat un precontract pentru preluarea conducerii tehnice a unei formaţii din Kuweit.

20 afișări
Imaginea articolului Balaci: Am semnat un precontract cu o formaţie din Kuweit

Balaci: Am semnat un precontract cu o formaţie din Kuweit (Imagine: Mediafax Foto)

"E foarte posibil ca peste câteva zile să plec, pentru că, sincer, asta îmi doresc. Acum trei ani, când am abandonat meseria de antrenor, am zis că ajunge ce am făcut, este suficient, nu vreau să ajung ca Lucescu, de exemplu, să păţesc ceva asemănător. Şi totuşi, am ajuns la concluzia că este greu fără fotbal. Asta este meseria mea, probabil pentru asta sunt născut, pentru a lucra în fotbal. Cu alte cuvinte, este foarte posibil să o iau de la capăt. Concret, am semnat un precontract cu o formaţie din Kuweit", a spus Balaci, fără să nominalizeze clubul.

În cariera de antrenor, Ilie Balaci a condus unsprezece echipe: Drobeta Turnu-Severin, Club African Tunis, Olympique Casablanca, Al-Shabab, Al-Nassr, Al-Hilal, Universitatea Craiova, Al Ain, Al-Sadd, Al-Ahly şi Al-Arabi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici