Barcelona vrea să îl păstreze pe Lionel Messi pe Nou Camp până în 2021

După ce şi-a asigurat serviciile brazilianului Neymar, pentru încă 5 ani, FC Barcelona încearcă să îl convingă şi pe Lionel Messi să semneze o nouă înţelegere, anunţă Mundo Deportivo, publicaţie care precizează că oficialii clubului catalan au luat deja legătura cu tatăl fotbalistului.

605 afișări
Imaginea articolului Barcelona vrea să îl păstreze pe Lionel Messi pe Nou Camp până în 2021

Barcelona vrea să îl păstreze pe Lionel Messi pe Nou Camp până în 2021

Actualul contract al lui Messi este valabil până în 2018, astfel că oficialii campioanei Spaniei îi vor propune atacantului unul nou, valabil până în anul 2021, imediat după ce starul argentinian se va întoarce din vacanţă. Fotbalistul va reveni la Barcelona pe 25 iulie, după care va pleca alături de gruparea catalană în Marea Britanie, pentru primele trei meciuri de pregătire din presezon - cu Celtic Glasgow, Leicester City şi FC Liverpool.

Messi a traversat o perioadă extrem de neplăcută în ultimele săptămâni. A pierdut finala Copei America în faţa naţionalei statului Chile şi a anunţat că se retrage din echipa naţională a Argentinei, iar apoi a venit decizia Tribunalului din Barcelona care l-a condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare.

Paris Saint-Germain, Manchester City şi Manchester United sunt cluburile care s-au arătat interesate de serviciile lui Messi şi probabil sunt şi singurele formaţii din Europa care ar putea suporta din punct de vedere financiar pretenţiile jucătorului argentinian.

Lionel Messi, în vârstă de 29 de ani, a evoluat de-a lungul carierei profesioniste doar la FC Barcelona, pentru care a adunat 533 de meciuri, 456 de goluri şi 212 pase decisive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici