Becali: Steaua are antrenor pentru sezonul viitor, dar nu e Piţurcă

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat vineri, într-o emisiune televizată, că echipa Steaua are antrenor pentru sezonul viitor, dar acesta nu este Victor Piţurcă, numele tehnicianului care îl va înlocui pe Mihai Stoichiţă urmând să-l anunţe după încheierea campionatului.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Steaua are antrenor pentru sezonul viitor, dar nu e Piţurcă

Becali: Steaua are antrenor pentru sezonul viitor, dar nu e Piţurcă (Imagine: Constantin_Vladescu/Mediafax Foto)

Becali a precizat, la GspTV, că noul antrenor şi-a stabilit colaboratorii şi a întocmit o listă cu lotul pe care-l doreşte, însă nu s-a ajuns deocamdată la un acord privind contractul său.

Omul de afaceri a afirmat că gruparea va avea un preşedinte pe linie sportivă, însă actualul conducător Valeriu Argăseală va rămâne la Steaua.

Managerul sportiv Basarab Panduru l-a anunţat pe Becali că nu îşi va mai continua activitatea la gruparea din Ghencea, după încheierea acestei ediţii de campionat.

În ultima perioadă, Becali a afirmat că îl doreşte ca antrenor pe fostul selecţioner Victor Piţurcă şi că discută cu acesta condiţiile revenirii sale la Steaua. Actualul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, va părăsi echipa la sfârşitul acestei ediţii a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici