Bodyguardul care i-a agresat pe jurnaliştii Pro TV la Skopje a fost amendat

Bodyguardul care i-a agresat pe jurnaliştii Pro TV la Skopje, Iulian Ioniţă "Buze", a fost audiat de poliţia macedoneană şi a pledat vinovat în faţa tribunalului, fiind amendat cu 25.000 de dinari (400 de euro), la fel cum a fost şi managerul stelist, Mihai Stoica.

394 afișări
Imaginea articolului Bodyguardul care i-a agresat pe jurnaliştii Pro TV la Skopje a fost amendat

Bodyguardul care i-a agresat pe jurnaliştii Pro TV la Skopje a fost amendat

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de managerul Mihai Stoica şi de un bodyguard care a însoţit lotul Stelei, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor, informează prosport.ro.

Stoica şi agentul de pază i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

Alexandra Tănăsescu a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal.

Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica şi-a recunoscut faptele, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie. În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie, dar acolo managerul Stelei a negat însă că ar fi avut gărzi de corp. Oficialul Stelei a declarat în faţa autorităţilor că persoanele care au participat la agresarea jurnaliştilor nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.

Mihai Stoica a pledat vinovat, marţi, în faţa judecătorului din Skopje şi a fost amendat cu 25.000 de dinari, aproximativ 400 de euro, urmând să suporte şi cheltuielile de judecată, după ce a agresat echipa ProTV în Macedonia.

Campioana României, Steaua Bucureşti, s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce a trecut, cu scorul general de 5-1, de echipa macedoneană Vardar Skopje, în turul doi preliminar al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici