Carlo Ancelotti: Succesul lui Real Madrid în Liga Campionilor este ceva magic

Managerul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, după calificarea în finala Ligii Campionilor, că succesul echipei sale în competiţie, care a trecut de Bayern în semifinale, li se datorează deopotrivă fanilor şi jucătorilor, care nu încetează să creadă că pot reuşi.

226 afișări
Imaginea articolului Carlo Ancelotti: Succesul lui Real Madrid în Liga Campionilor este ceva magic

Carlo Ancelotti: Succesul lui Real Madrid în Liga Campionilor este ceva magic

Succesul lui Real Madrid în Liga Campionilor este "ceva magic", a declarat managerul Carlo Ancelotti, după ce echipa sa, de 14 ori campioană europeană, a obţinut miercuri o victorie cu 2-1 în faţa lui Bayern Munchen în manşa a doua a semifinalelor UCL, calificându-se în ultimul act al competiţiei cu scorul general 4-3.

Golul marcat de Alphonso Davies în repriza a doua pe Santiago Bernabeu i-a dat lui Bayern un avantaj de 3-2 la general, înainte ca Joselu, venit de pe banca de rezerve, să înscrie de două ori pe final de meci şi să ducă Realul în finală.

"S-a întâmplat din nou (calificarea în finală - n.r.) datorită fanilor, unei atmosfere fantastice şi datorită jucătorilor care nu încetează să creadă că pot reuşi. Este ceva magic, nu există nicio explicaţie pentru asta", a declarat antrenorul Realului Carlo Ancelotti, relatează Reuters.

Ancelotti l-a lăudat pe Joselu pentru profesionalismul său, în ciuda faptului că acesta a petrecut o mare parte din sezon pe bancă. "El este reflectarea perfectă a ceea ce este această echipă: jucători care contribuie mult, fără să-şi piardă încrederea în ei dacă nu joacă, în ideea că pot oferi ceva echipei", a mai spus Ancelotti.

Real, care a cucerit deja titlul în LaLiga, va înfrunta echipa germană Borussia Dortmund în finala Ligii Campionilor, în 1 iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici