Carmen Iohannis, la Sibiu Open Tenis: Dau un semnal că sportul este foarte important pentru copii

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a participat, duminică, la „Kids Day” în cadrul turneului de tenis Sibiu Open, eveniment în cadrul căruia a ţinut să spună că sprijină sportul, pentru că este important mai ales pentru viitorul copiilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

312 afișări
Imaginea articolului Carmen Iohannis, la Sibiu Open Tenis: Dau un semnal că sportul este foarte important pentru copii

Carmen Iohannis, la Sibiu Open Tenis: Dau un semnal că sportul este foarte important pentru copii

Soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, a fost prezentă duminică, la turneul de tenis "Sibiu Open", unde, nu a mai jucat tenis cu copiii, aşa cum a făcut anul trecut şi aşa cum era programat, deoarece prima doamnă se grăbea să ajungă la aeroport, de unde va pleca, împreună cu Klaus Iohannis, în SUA.

„Mă gândesc la acest turneu de tenis, pentru că de asta am venit. Vreau să mă bucur împreună cu copiii de deschiderea acestui turneu şi sper să fie cu succes. Am auzit că sunt şi jucători cunoscuţi în lume şi asta înseamnă că şi calitatea acestui turneu creşte şi sper să fie tot mai bine, tot mai renumit şi cu rezultate tot mai bune”, a spus Carmen Ioahnnis.

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis a spus că nu crede că va face performanţă în tenis, dar că se antrenează de plăcere şi vrea să dea un semnal tuturor că sportul este foarte important.

„Eu mă antrenez şi îmi dau silinţa să fie bine. La performanţă nu mă gândesc. E mai mult joc de plăcere, pentru a mă simţi bine şi pentru a da – sper - , un semnal tuturor că sportul este foarte important, mai ales pentru copii, pentru viitorul ţării noastre”, a mai spus Carmen Iohannis, la prima zi a Sibiu Open, dedicată copiilor.

Prima doamnă s-a fotografiat cu copiii care au venit, duminică, la Sibiu Open, dar şi cu cei doi dintre cei mai importanţi jucători care vor participa la turneu, Tommy Robredo şi Adrian Ungur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici