Ceahlăul Piatra Neamţ este matematic retrogradată, după înfrângerea de la Urziceni, scor 4-0

Echipa Ceahlăul Piatra Neamţ este matematic retrogradată, după ce a fost învinsă, luni, în deplasare, scor 4-0 (2-0), de formaţia Unirea Urziceni, în penultimul meci al etapei a XXXIII-a din Liga I.

36 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul Piatra Neamţ este matematic retrogradată, după înfrângerea de la Urziceni, scor 4-0

Ceahlăul Piatra Neamţ este matematic retrogradată, după înfrângerea de la Urziceni, scor 4-0 (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Înaintea ultimei etape, Ceahlăul ocupă locul al 17-lea, penultimul, cu 28 de puncte, cu cinci mai puţine decât formaţia aflată pe ultima poziţie neretrogradabilă (14), Universitatea Craiova.

Golurile jocului de la Urziceni au fost marcate de Bilaşco '14, Frunză '38 şi Rusescu '53, '68.

Bilaşco a deschis scorul în minutul 14, cu un şut de la şase metri, după centrarea venită de pe partea dreaptă, de la Semedo.

În minutul 38, la un contraatac, Semedo i-a pasat, tot de pe partea dreaptă, lui Frunză, care, aflat singur în faţa portarului oaspete, a marcat cu un şut plasat, de la marginea careului mare.

Scorul a devenit 3-0 în minutul 53, când Rusescu a trimis mingea sub bară, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

Rusescu a punctat şi în minutul 68, tot cu un şut sub bară, dar de la 10 metri, după o pasă primită de la Bilaşco.

Unirea Urziceni: 77. C. Grigore - 23. Bordeanu, 6. Galamaz, 24. Maftei, 19. Brandan - 17. Semedo, 8. S. Paraschiv (20. Marinescu '57), 10. Pădureţu, 30. Frunză - 14. Rusescu (5. Todoran '81), 7. Bilaşco. Antrenor: Roni Levi.

Ceahlăul Piatra Neamţ: 22. Villadsen - 13. Bărcăuan (18. Balde '86), 24. Forminte, 17. Viţelaru, 20. Ambourouet - 15. Bădescu (2. Burlacu '81), 5. Stevici, 7. Cebotaru, 27. Dumitraş (10. Vasilache '46), 21. Velkovski - 25. Ibrahim. Antrenor: Zoran Filipovici.

Cartonaş galben: Stevici '13.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Dorin Mudura, Radu Ghinguleac (asistenţi) - Eugen Roşu (rezervă).

Observatori: Octavian Goga, Grigore Macavei.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici