Copos: Oprişan ne-a făcut un gazon perfect pe Giuleşti, dar banii publici se cheltuiesc mai uşor

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că pe bani privaţi firma lui Adrian Oprişan a făcut un gazon perfect pe Giuleşti în 2003, explicând că terenul nu a fost la acelaşi nivel calitativ şi pe Arena Naţională, deoarece "banii publici se cheltuiesc mai uşor".

166 afișări
Imaginea articolului Copos: Oprişan ne-a făcut un gazon perfect pe Giuleşti, dar banii publici se cheltuiesc mai uşor

Copos: Oprişan ne-a făcut un gazon perfect pe Giuleşti, dar banii publici se cheltuiesc mai uşor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"La noi, în 2003, Adrian Oprişan a făcut un gazon perfect. Când este vorba de bani privaţi iese perfect. Dar când sunt bani publici, e altceva... banii publici se cheltuiesc mai uşor. Adrian Oprişan este un meseriaş bun, dar trebuie luată o decizie cât mai repede în ceea ce priveşte gazonul de pe Arena Naţională pentru că altfel ne vom face de râs şi în cupele europene", a afirmat George Copos.

Întrebat cine este vinovat de gazonul prost pe care s-a disputat partida România - Franţa, George Copos a răspuns: "Natura".

Firma lui Adrian Oprişan, fratele preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a executat lucrările de modernizare a gazonului din Giuleşti în anul 2003. FC Rapid intenţionează să refacă şi acum gazonul arenei din Giuleşti tot cu ajutorul firmei Gama Verde a lui Adrian Oprişan pentru a putea evolua pe terenul propriu în partidele din cadrul Ligii I.

Echipa naţională de fotbal a României a remizat, scor 0-0, cu reprezentativa Franţei, în preliminariile Euro-2012, în primul meci disputat pe Arena Naţională, care a fost inaugurată în această seară şi la care au asistat 50.000 de spectatori.

După doar o jumătate de oră de la începerea jocului România - Franţa, peluza de pe Arena Naţionale a cedat, numeroase bucăţi de gazon desprinzându-se pe toată suprafaţa de joc. La pauză, organizatorii au refăcut gazonul, însă pe parcursul reprizei a doua situaţia s-a repetat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici