Decizie neaşteptată: Toni Kroos se retrage din fotbal după EURO 2024

Fotbalistul german de la Real Madrid are doar 34 de ani.

201 afișări
Imaginea articolului Decizie neaşteptată: Toni Kroos se retrage din fotbal după EURO 2024

Decizie neaşteptată: Toni Kroos se retrage din fotbal după EURO 2024

Anunţul retragerii a fost făcut astăzi de către internaţionalul neamţ pe reţelele de socializare ale grupării din capitala Spaniei.

Campion cu Real Madrid în actualul sezon din Spania, mijlocaşul german mai poate obţine două trofee în uriaşa sa carieră.

Primul este Liga Campionilor cu Real Madrid („albii” au 14 Cupe în această competiţie, iar pe 1 iunie dispută finala cu Borussia Dortmund).

Cealaltă ţintă este titlul continental, în condiţiile în care Germania găzduieşte în această vară întrecerea la care va lua startul şi România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici