Dinamo va întâlni Hajduk Split în turul 3 preliminar al Ligii Europa

Formaţia Dinamo Bucureşti va întâlni echipa croată Hajduk Split, în turul trei preliminar al Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de vineri de la Nyon, dacă reuşeşte să ajungă în această fază a competiţiei în urma dublei manşe cu Olimpia Bălţi.

14 afișări
Imaginea articolului Dinamo va întâlni Hajduk Split în turul 3 preliminar al Ligii Europa

Dinamo va întâlni Hajduk Split în turul 3 preliminar al Ligii Europa (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Dinamo va evolua în turul trei preliminar dacă trece de Olimpia Bălţi. În prima manşă, disputată joi seară, Dinamo a îmvins Olimpia, în deplasare, scor 2-0, returul urmând să se dispute săptămâna viitoare la Bucureşti.

Prima manşă a turului trei preliminar va avea loc la 29 iulie, în timp ce manşa secundă este programată la 4 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici