Emoţii pentru evoluţia Simonei Halep la turneul de la Wuhan din China. Românca a acuzat dureri şi şi-a întrerupt antrenamentul

Antrenamentul liderului WTA, Simona Halep, de dinaintea debutului la turneul de la Wuhan din China a fost întrerupt, duminică, pentru câteva minute după ce sportiva din România a acuzat dureri de spate.

2170 afișări
Imaginea articolului Emoţii pentru evoluţia Simonei Halep la turneul de la Wuhan din China. Românca a acuzat dureri şi şi-a întrerupt antrenamentul

Emoţii pentru evoluţia Simonei Halep la turneul de la Wuhan din China. Românca a acuzat dureri de spate

Liderul mondial a ieşit pe teren pentru a se obişnui cât mai mult cu suprafaţa şi condiţiile de joc, însă, la un moment dat, Simona Halep şi echipa sa au fost nevoiţi să oprească şedinţa de pregătire din cauză că românca a acuzat dureri la spate.

Sportiva a avut nevoie de o pauză de câteva minute, în care membrii staff-ului său s-au ocupat de problema fizică.

Simona Halep şi-a continuat apoi antrenamentul la care a fost însoţită de Teo Cercel, Andrei Cristofor şi William Birău, cel mai nou component al echipei sale.

Calificată direct în turul al doilea al turneului la care nu e însoţită de Darren Cahill, românca aşteaptă meciul dintre slovacele Magdalena Rybarikova (35 WTA) şi Dominica Cibulkova (30 WTA) pentru a-şi afla prima adversară din sezonul de hard asiatic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici