Florentin Petre, omagiat la meciul Dinamo - Victoria Brăneşti

Florentin Petre, jucător reprezentativ al echipei Dinamo, la care a evoluat timp de 12 ani, a fost omagiat, luni seară, cu ocazia partidei cu Victoria Brăneşti, la ultimul său meci pe terenul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

262 afișări
Imaginea articolului Florentin Petre, omagiat la meciul Dinamo - Victoria Brăneşti

Florentin Petre, omagiat la meciul Dinamo - Victoria Brăneşti (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Florentin Petre, legitimat la Victoria Brăneşti, a primit o plachetă din antrenorului Ioan Andone şi a administratorului delegat, Cornel Dinu. Suporterii dinamovişti i-au strigat numele, l-au aplaudat şi i-au scandat: "Petre, câine până la moarte".

La finalul meciului, câştigat de Dinamo cu scorul de 3-1, Petre, care a jucat la Victoria din minutul 55, a fost aplaudat de fani, a scandat cu galeria dinamovistă şi a făcut turul stadionului. Când s-a îndreptat spre vestiare, Florentin Petre s-a aplecat şi, plângând, a sărutat gazonul.

Petre a jucat peste 250 de meciuri la Dinamo în cei 12 ani petrecuţi în Ştefan cel Mare.

De-a lungul carierei sale, Florentin Petre a mai jucat la ŢSKA Sofia (2006 /2008 şi 2009/2010) sau Terek Groznîi (2008 /2009).

Pentru naţionala României, Petre a jucat în 52 de meciuri şi a înscris şase goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici