Fulham semnează un acord de sancţiuni cu Premier League în privinţa înregistrărilor de jucători

  • Fulham a ajuns la un acord cu Premier League în urma încălcării de către club a regulilor privind înregistrarea jucătorilor.
  • Pedeapsa include o interdicţie de şase luni, cu suspendare timp de un an, de a mai înregistra jucători din propria academie.
83 afișări
Imaginea articolului Fulham semnează un acord de sancţiuni cu Premier League în privinţa înregistrărilor de jucători

Fulham semnează un acord de sancţiuni cu Premier League în privinţa înregistrărilor de jucători

Fulham a primit, de asemenea, o amendă de 75.000 de lire sterline.
Premier League a precizat, marţi, că interdicţia de înregistrare suspendată a început la 15 aprilie.

„Clubul se va confrunta cu o interdicţie de şase luni (suspendată timp de un an) de a înregistra orice jucători de academie înregistraţi în prezent sau înregistraţi anterior", a precizat Premier League într-un comunicat.

„Acordul de sancţionare a fost ratificat de trei membri ai Comisiei Judiciare Independente".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici