Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui, scor 0-0, în Liga I

Formaţia FC Vaslui a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I.

18 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui, scor 0-0, în Liga I

Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui, scor 0-0, în Liga I (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Gaz Metan Mediaş: 30. Buchta - 44. Kratochvil, 19. Lazăr, 13. Kubutia, 8. Buzean - 7. Kubala (5. Munteanu '70), 15. Hoban, 21. Todea, 22. Pârvulescu - 17. Dudiţă (27. Eric de Oliveira '78), 9. Liţu (11. Cigan '80). Antrenor: Cristian Pustai.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 6. Milanov, 3. Papp, 16. Zubar, 27. Hugo Luz - 9. Burdujan, 4. Ghencev, 18. L. Sânmărtean (30. R. Costin '46), 10. Gerlem (25. Delgado '87) - 23. Pavlovici, 19. Temwanjera (13. Costly '85). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Todea '48, Hoban '51 / Pavlovici '30

Arbitri: Alexandru Tudor - Aurel Oniţă, Ioan Onicaş - Claudiu Baboia

Observator: Nicolae Grigorescu.

La partidă au asistat aproximativ 2.500 de spectatori, între care şi 50 de fani ai echipei oaspete.

Lăcătuş: Ne putem declara mulţumiţi de rezultat, chiar dacă se putea mai bine

"A fost un joc echilibrat, bazat mai mult pe forţă şi disciplină tactică decât pe spectaolul fotbalistic. Una peste alta ne putem declara mulţumiţi cu acest rezultat, chiar dacă se putea şi mai bine. Campionatul se câştigă punct cu punct, nu doar cu victorii. Trebuie să muncim meci de meci pentru a ajunge în vârf. Prin prisma rezultatelor neşteptate de ieri ne putem declara mulţumiţi", a spus Lăcătuş, făcând referire la faptul că FC Timişoara a remizat în deplasare la Bistriţa, scor 0-0, Steaua a pierdut meciul de pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-3, iar Rapid a fost învinsă în deplasare de Poli Iaşi (scor 2-1).

Marius Lăcătuş consideră că starea proastă a terenului nu a reprezentat un impediment la meciul de la Mediaş. "Nu cred că terenul a reprezentat un impediment astăzi, deoarece ambele echipe au jucat pe acelaşi gazon. Nu l-am folosit pe Wesley pentru că a acuzat la antrenamentul de ieri o durere, iar împreună cu medicul am decis să-l menajăm", a adăugat tehnicianul.

Cristian Pustai: Am obţinut un rezultat echitabil

"Am întâlnit o echipă bună, am obţinut un rezultat echitabil şi sunt mulţumit de prestaţia tuturor jucătorilor. Nu cred că se mai poate vorbi de echipe mici şi echipe mari, lucru demonstrat de acest start de retur. Sunt de părere că o unitate şi o coeziune de grup este mai importantă decât o echipă de vedete. Din păcate, probabil terenul greu va fi o problemă în privinţa meciurile de acasă, pentru că presuspune un efort dublu pentru jucători", a spus Pustai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici