Gigel Bucur, menajat în perspectiva partidei cu CFR Cluj

Atacantul echipei FC Timişoara, Gigel Bucur, accidentat în meciul cu Farul Constanţa, din etapa a XI-a a Ligii I, scor 1-1, a fost menajat în perspectiva partidei cu CFR Cluj.

10 afișări
Imaginea articolului Gigel Bucur, menajat în perspectiva partidei cu CFR Cluj

Gigel Bucur, menajat în perspectiva partidei cu CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Bucur a călcat greşit, dar nu s-a accidentat grav şi putea continua meciul. Totuşi, am preferat să-l înlocuim. Nu am vrut să riscăm nimic, pentru că vine meciul cu CFR Cluj, iar Bucur este unul dintre jucătorii noştri importanţi", a declarat antrenorul secund al formaţiei FC Timişoara, Adrian Stoicov.

Bucur este golgeterul grupării de pe Bega şi în acest sezon, cu cinci goluri marcate până acum.

"CFR Cluj compune o echipă cu jucători foarte buni. A avut la discreţie meciul cu Dinamo, a demonstrat forţă, dar nu este o formaţie de neînvins, mai ales că va juca şi în Liga Campionilor, miercuri. Cu toate acestea, noi nu ne bazăm pe oboseala lor, ci pregătim meciul aşa încât să-l câştigăm", a precizat "secundul" bănăţenilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici